Saturday, April 2, 2016

Promosi Shaklee April 2016 : Omega Guard, Antara Minyak Ikan Terbaik Dunia

Assalamualaikum.....

Kita telah memasuki bulan April. Bulan nie agak istimewa sebab ia merupakan bulan kelahiran encik suami tersayang.

Doakan kami bahagia hingga ke jannah, bahagia dengan anak-anak yang soleh (harap dapat tambah bilangan  ahli hehehe...)

Dah lama sangat3 saya tak update blog nie dan update pasal promosi shaklee. Jadi, saya nak share promosi best bulan nie, sebenarnya tiap2 bulan best tapi tak dapat nak share kat sini....maaf yer kawan2.....

Bintang yang terpilih untuk menyinar pada bulan ini ialah Omega Guard!!!

Sama ada anda nak beli borong 6 percuma 1 (boleh makan satu family atau kongsi dengan kawan2) atau nak beli 2 botol pun boleh, dapat 5% diskaun. Berbaloi2 beli Omega Guard Shaklee bulan nie. :)

Anda boleh beli 6 percuma 1 tu pada harga RM864.96 dan jika beli 2 botol hanya pada harga RM273.90.



Omega Guard Shaklee lebih dikenali sebagai minyak ikan dan bila sebut minyak ikan pasti pernah dengar pasal kandungannya iaitu Omega 3. Apakah Omega 3?

Omega 3 adalah nama yang diberikan kepada rantaian asid lemak poli tak-tepu yang panjang (yang mempunyai banyak ikatan). Asid lemak mempunyai minyak-minyak penting yang diperlukan untuk menjamin kesihatan kerana tubuh kita tidak dapat menghasilkannya sendiri. 

Jadi, kita perlu mengambilnya dari sumber makanan. Asid lemak biasanya boleh ditemui di dalam ikan.

Hubungi saya untuk sebarang  pertanyaan atau pesanan yer.


Rose A
Shaklee ID : 933408
SMS / Whatsapp : 012 577 9380
Facebook : Rose Azadir
E-mail : razadir@gmail.com

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete