Wednesday, November 6, 2013

Testimoni Vivix Shaklee : Diabetes Hilang Selepas 7 Bulan

Salam sayang semua...

Badan penat dan sakit2 selepas satu hari satu malam duduk dalam bas, kebetulan cuti Awal Muharram semalam saya mengikuti rombongan suami ke Kuantan, rombongan peniaga bundle vintage and rare item (sape-sape yang berminat boleh la add beliau di FB: Ide Adol (promote sket...hehe)). Tapi saya nak cover balik tenaga yang hilang dan sakit2 badan dengan minum ESP pagi nie..yummy!!!

Hari nie saya nak share testimoni pesakit diabetes yang telah berjaya pulih dengan mengamalkan pengambilan Vivix Shaklee secara konsisten.


Intipati Testimoni:

1) En R Jitendra merupakan penghidap diabetes sejak 14 tahun yang lalu.
2) Sebelum pengambilan Vivix Shaklee, bacaan kadar gula dalam darah ialah 15.5
3) Setelah mengamalkan Vivix Shaklee selama 7 bulan secara konsisten, kadar gula dalam darah telah menurun kepada 4.8 dan beliau telah bebas dari diabetes.


Apa itu Vivix Shaklee?

Vivix mengandungi resveratrol. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.


Apa itu resveratrol?

* Antioksidan yang kuat
* Anti-inflamasi
* Anti-kanser

Satu hidangan Vivix mengandungi sama banyak resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah. Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia.

Vivix membantu DNA yang rosak, mengawal genetik, menghasilkan tenaga yang diperlukan oelh sel, melambatkan pembentukan protein AGE (Advanced Glycation End) products. Protein AGE yang berlebihan nie boleh mengganggu keutuhan sel. Ia juga membantu jaga dan pelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, sistem imun, sendi, perlindungan antioksidan dan untuk keshitan keseluruhan.

Jika berminat, jom hubungi saya....

*** Penghantaran percuma di sekitar KLCC, Keramat, Setiawangsa, Gombak dan Batu Caves


Rose Azadir
Shaklee ID : 933408
SMS / Whatsapp : 012 577 9380
Facebook : www.facebook.com/rose.azadir

10 comments:

  1. saya nak share product yang saya suka sangat.. http://orlyloveshop.blogspot.com/2013/09/produk-pilihan-orlylove-minggu-ini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy blm penah cuba lg basic h tu tp akan cuba jugak sbb produk tu mmg bagus...tq yer sudi singgah sini...

      Delete
  2. wahh nampaknya sangat berkesan :) kak ada tak untuk yang diet ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade dik, sms akak di 012 577 9380, kite leh citer pjg...

      Delete
  3. berziarah ke blog rose.. blog yang cantik.. follower ke 154 :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sudi singgah sini n follow blog nie...

      Delete
  4. Memang seorang pengedar Shaklee yang serius.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah akan kekal serius selagi mampu...niat sy utk menolong org yg ade mcm2 masalah kesihatan, yg belum jumpe dgn produk yg sesuai blh la cuba product shaklee nie....

      Delete
  5. Replies
    1. waalaikumsalam....tq sudi singgah sini...

      Delete