Wednesday, February 12, 2014

Testimoni ESP Shaklee : Alhamdulillah, Stok Susu Ada Lebih 100 Packs!!!

Assalamualaikum...

Lagi testimoni ESP to share with uolls.Customer nie consume Set Budget Penyusuan Shaklee yang terdiri daripada ESP Shaklee dan Alfalfa Shaklee.

Saya rasa ramai yang dah tahu ESP dan Alfalfa Shaklee sangat2 membantu dalam meningkatkan pengeluaran susu ibu.Faedah Penyusuan Bayi

1) Kita sering melihat bayi kecil menangis tanpa henti, ini kerana besar kemungkinan pada masa itu perutnya telah kembung, sekiranya bayi disusui dengan susu ibu selama tiga bulan masalah ini dapat diatasi, In Shaa Allah, susu ibu dapat menentang penyakit biasa seperti sembelit, lelah dan ekzema.

2) Susu ibu tersedia bila-bila masa dan telah disteril secara neutral dan bebas dari sebarang kuman dan bakteria, walaupun diperam berapa lama dalam badan si ibu, susu ini tidak akan basi.

3) Mampu meningkatkan kecerdasan bayi dan penumbuhan sel-sel otak sehingga 10-15 kali lebih cepat berbanding mereka yang meminum susu lembu.

4) Mencegah dari penyakit rabun malam

5) Mencegah bayi dari mendapat alahan

6) Mengelakkan taun

7) Mengelakkan jangkitan telinga

8) Susu ibu mengandungi Asid Docosahexanoic dan Asid Arachidonic yang berguna bagi penumbuhan sistem otak dan saraf dan ini tidak terdapat dalam susu tiruan.

Amatlah bertuah ibu2 yang dapat dan mampu menyusukan anak mereka dengan susu ibu.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau pesanan.Rose Azadir
SID : 933408
SMS / Whatsapp : 012 577 9380
WeChat : ibu_2ahmad
Facebook : Rose Azadir0 comments:

Post a Comment