Friday, February 6, 2015

Testimoni : Betis dan Perut Tak Cramp lagi Selepas 3 Hari Consume Ostematrix Shaklee

Assalamualaikum...

Tahukah anda Ostematrix Shaklee nie sangat2 popular di kalangan mereka yang hamil dan yang selalu "cramp" atau kekejangan.

Nie salah satu testimoni mereka.


Customer nie hamil 7 bulan dan beliau kerap mengalami cramp di bahagian betis dan perut berulang-ulang setiap malam.

Tetapi selepas 3 hari beliau amalkan Ostematrix Shaklee, 4 biji sebelum tidur, malam2 beliau tidak lagi terkena cramp, walaupun hujan lebat dan cuaca sejuk.

Dan yang lagi best, pembuangan beliau di pagi hari juga lancar.

Cramp boleh terjadi di bahagian kaki dan juga perut. Cramp di tangan atau kaki biasanya etrjadi kerana pertambahan berat badan si ibu, maka berlakulah pertambahan cairan di badan.

Manakala cramp di perut pula akibat kekurangan oksigen di mana aliran darah menjadi tidak lancar.

Meskipun gejala cramp ini sering terjadi pada trimester ketiga, ia juga boleh terjadi semasa trimester pertama dan kedua, tetapi jika sering terjadi cramp di perut semasa usia kehamilan kurang 20 minggu, ia menandakan adanya gangguan terhadap janin.

Jangan diamkan diri cepat dapatkan nasihat doktor.Bagaimana Ostematrix Shaklee bantu masalah cramp/kekejangan dan susah tidur?

Magnesium dari Ostematrix sememangnya membantu masalah cramp ini, dengan melancarkan peredaran darah dari jantung, juga memberi tenaga kepada otot dan saraf badan kita. Dan berkaitan dengan ini juga, membantu kita untuk senang tidur.

Bila tekanan darah dalam badan selesa, peredaran otot dan saraf juga tenang, badan kita akan bertukar kepada mood rehat dan seterusnya lebih mudah untuk tidur.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau pesanan.


Rose A
Shaklee ID : 933408
SMS / Whatsapp : 012 577 9380
Facebook : Rose Azadir
E-mail : razadir@gmail.com

1 comment:

  1. Bukan yg pregnant aje elok consume tapi yg tak pregnant pun bagus
    Cubalah dulu nanti dpt tahu kesannya..

    ReplyDelete