Monday, April 13, 2015

Testimoni Set Kurus Shaklee : Hilang 10kg Hanya Dalam 4 Bulan

Assalamualaikum...

Hari Isnin yang indah....saya nak share satu testimoni Set Kurus Shaklee dari mak bisnes saya :) Jemput baca....Puan Aisya nie hilang 10kg hanya dalam masa 4 bulan sejak mengamalkan Set Kurus Shaklee.

Beliau nie memang peminat tegar Shaklee sebab sejak dari mengandung, berpantang, menyusukan anak, nak kuruskan badan dan juga nak cantikkan kulit, semua dia amalkan produk Shaklee :)

Set kurus yang diamalkan oleh Puan Aisya terdiri daripada:

1) Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee
Sumber protein terbaik yang membantu mengekalkan dan membina otot supaya kulit kita tidak menggeleber setelah kehilangan lemak. Ia juga memberikan rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan.

2) Lecithin Shaklee
Lecithin bertindak sebagai pengemulsi lemak (memecahkan lemak). Ia mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian. Pengambilan Lecithin 4000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diidamkan.


3) Alfalfa Shaklee
Alfalfa bertindak sebagai pengangkutan (detox) lemak2 yang telah dipecahkan oleh lecithin dan dibawa keluar dari badan melalui proses pembuangan air besar, air kecil, perpeluhan dan sebagainya.Ia juga merawat gangguna pencernaan dan sembelit.

4) Herb-Lax Shaklee
Herb-Lax juga bertindak seperti Alfalfa tetapi khusus untuk mereka yang mempunyai masalah lemak berkumpul di perut (buncit). Ia menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut yang sesuai untuk digunakan dalam jangka masa yang panjang.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau pesanan dan dapatkan tawaran harga yang istimewa dari saya :)


Rose A
Shaklee ID : 933408
SMS / Whatsapp / Telegram : 012 577 9380
Facebook : Rose Azadir
E-mail : razadir@gmail.com

0 comments:

Post a Comment