Wednesday, July 17, 2013

Testimoni Set Skincare Shaklee : Tiada lagi masalah badan berbau, leher & ketiak hitam dan selulit hitam di peha

Salam,

Ms Salmeza Salih nie adalah pengguna suplemen Shaklee yang konsisten. Vitamin yang beliau ambil ialah ESP, Vitamin C dan Herb-Lax.

Pic sebelum : kulit muka agak gelap, tona tidak sekata dan berjeragat
Pic selepas : Kulit semakin cerah, tona kulit semakin sekata, dan kesan jeragat semakin hilang

Tu belum tengok full body lagi dah semakin kurus tau.


ESP (Energizing Soy Protein)

Soy Protein Shaklee mengandungi 14 gram protein soya semulajadi yang baik pada setiap hidangan. Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semulajadi isoflavones seperti genistein dan daidzein.


Ia penting untuk membina dan memperbaharui sel-sel tisu dan hormon dalam tubuh. Ia penting untuk pembentukan kuku, rambut dan kulit. Protein yang berkualiti sangat membantu pertumbuhan yang baik.

Vitamin C

Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya. Ia juga merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit.

Ia juga membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat. Ia juga membantu dalam penghadaman zat disamping dapat meningkatkan taraf sistem pertahanan badan.



Herb- Lax

Sangat sinonim dengan perkataan detox. Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau suplemen supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.

Sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang. Ia tergolong dalam kategori julap yang lembut dan sesuai untuk kegunaan sekali sekala bagi menyingkirkan toksin dari usus.



Rose Azadir

SMS / Whatsapp : 012 577 9380
FB : rose azadir
E-mail : rose_azadir@yahoo.com
Blog : http://ibu2ahmad.blogspot.com






10 comments:

  1. Waw...memang terbaek la...terima kasih sudi singgah dapur Rahel....selamat berpuasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear, nanti kalau nak beli vitamin Shaklee jgn lupa cari saya yer, selamat berpuasa

      Delete
  2. selamat berpuasa...


    salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer...

    nice blog!!

    ReplyDelete
  3. Assalam...berminat dgn produk ni..ada apa nnt saya sms no k :) Tq singgah my blog :)

    ReplyDelete
  4. owh pengedar shaklee.. ramai juga ye pendedar shaklee di kalangan blogger ni.. singgah sini bls kunjungan...dah follow juga.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ dear, sis pun pengedar shaklee gak ker? kalo bukan pengedar, kalo nak cuba vitamin shaklee nie cari saya yer...

      Delete
  5. produk shaklee mmg trbaik kan..

    ReplyDelete