Monday, October 7, 2013

Testimoni Shaklee Collagen Powder : Hanya 5 Hari Segala White Head and Black Head Hilang....

Salam 2 Zul Hijjah...hehe lama rasa tak gunakan kalendar Islam nie, rasa rugi sangat, sebab kalau kita orang Islam tak gunakan kalendar Islam nie sape lagi yang nak gunakan betul tak?

Oleh kerana hari nie hari Isnin, no no Monday Blues ok, saya nak sharekan satu testimoni pengguna Shaklee Collagen Powder...


"addicted to Shaklee Collagen Powder.....

aritu dah x thn sgt tbe kulit menggerutu byk kuar white haed, black head, stupid head (hihi). Buntu dah, nak makan ESP, x bape pandai...try la kot collagen ni...org lain mungkin cpt effectnye...sy amik mse 5 hari, licin terus! jerawat pun kurang!!! nk amik gambo sblm slps malu pulook ai...suami kata nak jugak...

seriously mmg akan beli next box~!! kulit kaki pon rasa lembut jek...sy ada mslh jerawat lama dah...happy sgt2 pakai powder collagen nie lah...pasni leh try skin care pulok"

~ Puan Pa'a Wawa



Kenapa Shaklee Collagen Powder menggunakan sisik ikan merah sebagai formulanya?

Ikan merah laut dalam ini HANYA boleh diperolehi pada 4000 m kedalaman laut. Dan sudah pastinya kurang/tiada pencemaran ke atas ikan merah laut dalam ini. Ikan merah boleh menahan tekanan sehingga 20 paun, bertelur dan hidup bebas di dalam lautan dalam. Ini menjadikan ianya sebagai sumber kolagen yang SANGAT LASAK. 

Ciri-ciri ikan merah laut dalam:

~ Sangat lasak dan elastik 
~ Kepaduan sel yang SANGAT TINGGI
~ Tinggi kapasiti dalam mengekalkan kelembapan
~ Jisim molekul yang sangat rendah untuk menyerap dengan unggul

Jadi, apa tunggu lagi, jom dapatkan Shaklee Collagen Powder anda sekarang sementara tengah ada promosi buy 6 free 1 nie... ;)



Rose Azadir
Shaklee ID : 933408
SMS / Whatsapp : 012 577 9380
Facebook : http://www.facebook.com/rose.azadir
E-mail : rose_azadir@yahoo.com / razadir@gmail.com

5 comments:

  1. salam kenal..


    my sis pun ada jual.. cuma tak pernah cuba lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal...cuba la br tau best ke x...

      Delete
  2. menarik

    Peringatan untuk yang nak kahwin/bakal berkahwin
    info untuk korang
    http://www.nurfuzie.com/2013/10/peringatan-untuk-bakal-pengantin.html

    ReplyDelete
  3. slm sis...collagen rm bapa ya? n saya beumur 26 dah boleh ambil ke? :-) tq

    ReplyDelete