Friday, October 4, 2013

Testimoni Shaklee Collagen Powder : Only after a week eyebag becoming less and less visible

Salam Jumaat yang barakah...

Sekarang nie meletop di sana sini orang bercerita pasal Shaklee Collagen Powder. Ramai yang dah berpuas hati dengan hasilnya setelah consume Shaklee Collagen Powder nie. Jom kita baca satu lagi testimoni pengguna product  nie...


Produk yang di ambil selain Shaklee Collagen Powder : ESP (Energizing Soy Protein)

Tempoh penggunaan : seminggu

Kesan selepas penggunaan : Eyebag semakin hilang dan kulit semakin flawless


Kenapa ESP?

ESP ialah protein. Protein adalah makanan terpenting untuk badan kita. Tubuh badan kita terdiri daripada protein seperti tulang, kulit, rambut, otot-otot, organ-organ, plasma, antibodi, enzim, hormone, haemoglobin dan sel-sel.

Keseluruhan sel-sel (anggaran jumlahnya 60 trillion) yang membentuk tubuh badan, semua bergantung kepada protein untuk menjalankan fungsinya seperti membina sel-sel baru, menggantikan tisu-tisu badan yang lama@tua dengan tisu-tisu yang baru, menggantikan tisu-tisu yang rosak @ cedera dengan tisu-tisu yang baru.

ESP jika diambil bersama suplemen2 lain akan membantu penyerapan yang lebih baik. Cepat menyerap dan kesan yang lebih baik berbanding mereka yang tak ambil bersama ESP.


Ape yang best tentang Shaklee Collagen Powder?

Diperbuat daripada 7 bahan utama iaitu RSS, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak pfaffia (ginseng Brazil), vitamin C dan B, elastin kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, lactobasilus acidophilus yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan dalaman dan luaran.

Antara khasiat Collagen untuk semua;

~ Melembapkan kulit
~ Mengecilkan liang-liang pori muka
~ Menghilangkan kedutan dan garis halus
~ Menyokong kesihatan sendi & tulang
~ Membantu menegang & menganjalkan payudara
~ Menghilangkan kulit kusam
~ Menyamaratakan kulit
~ Mengurangkan jeragat, jerawat, white head, black head
~ Mencantikkan kuku, menguatkan rambut

Bulan nie ade promosi beli 6 kotak Shaklee Collagen Powder nie dapat FREE 1 kotak. Ajak kawan2, sahabat handai pakat2 beli same2...Berbaloi2, rugi tau kalau tak grab peluang nie...Bukan selalu Shaklee nak bagi free Collagen Powder.

Anyway kalau ade sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya sekarang...


Rose Azadir
Shaklee ID : 933408
SMS / Whatsapp : 012 577 9380
Facebook : http://www.facebook.com/rose.azadir
E-mail : rose_azadir@yahoo.com / razadir@gmail.com



6 comments:

  1. Replies
    1. mmg menarik...jom la try sementara tgh ade promosi nie, pakat dgn kawan2 atau sedara mara, bru leh dpt harga promosi tu...

      Delete
  2. assalam.... akak dh follow kamu ye dear. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, thx kak follow sy kat cni...n thx jugak sudi singgah sini...

      Delete
  3. assalam, salam ukhuwah dari bunda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, thx sudi singgah sini ye bunda...

      Delete