Friday, September 19, 2014

Testimoni Set Skincare dan Set Penyusuan Shaklee : Bukan Sahaja Susu Meriah, Kulit Pun Makin Gebu Gebas

Assalamualaikum....

Salam Jumaat...sedikit tazkirah untuk  perkongsian bersama.

7 sombong dilaknat Allah:-
  1. Sombong kerana kelebihan ilmu
  2. Sombong kerana kelebihan beribadat
  3. Sombong kerana keturunan
  4. Sombong kerana berasa diri cantik dan sempurna serta menghina orang lain
  5. Sombong yang berpunca daripada kelebihan harta
  6. Sombong kerana kekuatan dan kegagahan diri
  7. Sombong kerana ramainya pengikut setia di belakang diri
Tidak akan masuk syurga orang yang dalam hatinya terdapat kesombongan walau hanya sebesar zarah. (HR Muslim).

Jom teruskan dengan testimoni yang ceria pagi nie :)


Perubahan pic diatas adalah selepas setahun penggunaan set penyusuan Shaklee (Vita-Lea , B Complex, Vitamin C, ESP, Alfalfa, Ostematrix). Hasil pengeluaran susu memang sangat meriah (disamping teknik penyusuan yang betul dan doa2 kepada Allah).

Tetapi sebagai bonus dengan pengambilan supplemen2 tersebut, kulit beliau semakin berseri2, semakin putih dan gebu tanpa sebarang parut atau jerawat..

Beliau juga rasa kekal bertenaga sepanjang hari dan yang paling penting lebih sihat dan dulu.

B Complex, Vitamin C dan ESP termasuk juga di dalam Set Skincare Shaklee (satu lagi suplemen ialah Vitamin E).


B Complex 
Amat penting untuk memastikan perkembangan saraf yang sempurna untuk bayi anda, di samping memastikan kesihatan mata, mulut dan kulit anda serta bayi. Selain itu, ia membantu penghasilan tenaga dan darah.

Vitamin C
Penting untuk mengoptimumkan imun sistem anda dan bayi, di samping itu ia membantu dalam penghasilan kolagen. Bagus untuk kulit yang cantik dan sihat.

ESP
Mengandungi Isoflavone yang bertindak seperti hormon estrogen, membantu dalam meningkatkan penghasilan susu. Di samping itu Isoflavone melambatkan membantu, melembap, menggebu dan menganjalkan kulit dan payudara. Di samping itu soya mengandungi protein yang tinggi untuk bayi anda.

Vitamin E 
Vitamin anti oksidan yang penting untuk melawan radikal bebas dari memusnahkan sel. Juga terkenal sebagai anti aging vitamin. Ia membantu merawat dan mencerahkan parut, membantu kemusnahan vitamin A dan C juga membantu penyerapan oksigen.

Ingin selesaikan masalah kulit anda dengan Set Skincare Shaklee?


Hubungi saya,
Rose Azadir
SMS / Whatsapp : 012 577 9380
Facebook : Rose Azadir
E-mail : razadir@gmail.com

8 comments:

  1. Salam Jumaat...terima kasih sudi folo blog saya. Done follow back;) selamat maju jaya dalam bisnes tau..;)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi follow blog mama... mama follow disini juga...

    ReplyDelete
  3. Perkongsian yang berguna ni. Terima kasih datang komen blog saya.

    ReplyDelete
  4. Salam Jumaat. Jalan-jln kat sini...

    ReplyDelete
  5. hai.. teringinnya nak try susu esp tu, tapi lum ada rezeki lebih nak beli.. hope dapatlea membeli satu ahri nanti.. hu3

    ReplyDelete
  6. Sebenarnya menjadi sombong tu rugi sebab org tak suka.
    Terima kasih sudi ke blog kakak
    Dah follow sini juga #372

    ReplyDelete
  7. follow u back thanks sudi follow anum

    ReplyDelete