Thursday, August 14, 2014

Testimoni Nutriferon : Tak Sampai 5 Minit Lepas Consume Nutriferon, Sesak Nafas Sebab Asma Hilang

Assalamualaikum...

Hari nie nak kongsi pula testimoni Nutriferon Shaklee...Jemput baca....


Puan Nurul ada masalah asma, asalnya beliau beli Nutriferon Shaklee untuk ibu beliau yang juga ada asma. Tapi beliau yang dah rasmikan dulu sebab beliau kena asma malam tu.

Hanya perlu 5 minit sahaja untuk beliau rasa lega dari sesak nafas dan beliau telah menggelarkan Nutriferon sebagai AMAZING & MAGIC...


Kenapa kita perlu berubah kepada Nutriferon Shaklee sebagai First Aid menggantikan pain killer dan sebagainya?
  • Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia - Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam Nutriferon.
  • Meningkatkan paras interferon secara semulajadi - Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. Nutriferon merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.
  • Dicipta oleh Individu yang Menemui Interferon - Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.
  • Rumusan Berpaten yang Eksklusif - Nutriferon tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten Nutriferon yang unik adalah esklusif kepada Shaklee. Ia telah melepasi satu set ujian-ujian santifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.
  • 40 Tahun Kajian - Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan. Menurut kajian terbaru, Nutriferon telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau pesanan.


Rose Azadir
SMS / Whatsapp / Line / WeChat : 012 577 9380
Facebook : Rose Azadir
E-mail : razadir@gmail.com

0 comments:

Post a Comment