Friday, January 16, 2015

Testimoni Alfalfa Shaklee : Keputihan Tiada dan Suami Puji Ketat Mengalahkan Anak Dara :)

Assalamualaikum...

Percaya tak kalau saya kata Alfalfa Complex Shaklee mampu menghangatkan hubungan intim suami isteri?

Haa, kalau tak percaya, jom baca testimoni Alfalfa Complex Shaklee di bawah nie:


Customer nie (husband and wife) ade banyak sebab beliau consume Alfalfa Complex Shaklee, antaranya:

Si isteri ada eczema, suami pula ada resdung, selepas ambil Alfalfa Complex Shaklee, mereka tidak lagi tergaru2 dan bersin2.

Yang lagi best hubungan intim mereka semakin best kerana keputihan si isteri dah tiada dan bila tiada keputihan, bawah tu bersih jer dan rasa pun best jer.

Dan yang ramai orang tak tahu, Alfalfa Complex Shaklee mampu memekatkan air mani para suami. Sesuailah untuk mereka yang inginkan cahaya mata.


Sememangnya Alfalfa Complex Shaklee mampu mengembalikan kehangatan seperti di awal perkahwinan. Ia juga dikenali sebagai MAKJUN MODEN yang berupaya dalam mengetatkan, memejalkan dan memadatkan :)

Alfalfa mempunyai fungsi sama seperti kacip fatimah di mana ia berupaya mengetatkan Miss-V yang dah longgar akibat bersalin, memejal dan memadatkan payudara dan memantapkan kehangatan hubungan intim seperti malam pertama.

Berminat untuk dapatkan Alfalfa Complex Shaklee?


Hubungi saya,
Rose A
Shaklee ID : 933408
SMS / Whatsapp : 012 577 9380
Facebook : Rose Azadir
E-mail : razadir@gmail.com

4 comments:

  1. sy baru tau pasal ni even dah amalkan shaklee alfalfa ni, hahaha~

    ReplyDelete